Известие

Collapse
No announcement yet.

сервизно обслужване на 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сервизно обслужване на 159

бихте ли споделили мнения за сервизно обслужване на 159 в София, къде и цени. Става въпрос за:
    1. смяна на масла и филтри
    2. компютърна диагностика на двигател и цялостна електроника
    3. диагностика на ходова част, окачване и т.н.
    4. реглаж на на преден и заден мост

с една дума всичко, което се прави регулярно, не ремонти

благодаря!
    ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
    ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
    Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
    Alfa Romeo 4C

моята е гаранционна и я правих в сервиза на Милано Моторс. Смяна масла ( "Селения"), филтри и диагностика - 507 лв. искаха да ми сложат някакъв Кастрол но след обаждане от подходящите хора ми се размина....
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Гаранционна ли е колата ? Ако не е или пък не държиш на гаранцията - не ходи в Милано моторс.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

Защо не обмислиш идеята да отидш до Серес за обслужване... поне няма да ядеш ядове
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщение
          Защо не обмислиш идеята да отидш до Серес за обслужване... поне няма да ядеш ядове
          Ти ходил ли си до серес за сервизно обслужване на гаранционна кола ? Щото аз съм ходил и не бях особенно очарован И собствениците също Единия пише във форума и ако види темата ще сподели
          Ние поддържаме няколко 159-ки и брери които обаче са извън гаранция Имаме и една в гаранция ма нея я поддържаме защото собственика е "много доволен" от официалните сервизи
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Ти ходил ли си до серес за сервизно обслужване на гаранционна кола ? Щото аз съм ходил и не бях особенно очарован И собствениците също Единия пише във форума и ако види темата ще сподели
            Ние поддържаме няколко 159-ки и брери които обаче са извън гаранция Имаме и една в гаранция ма нея я поддържаме защото собственика е "много доволен" от официалните сервизи
            Бобо, хората правят разлика между АИ и Серес
            При една такава, гърците са на супер ниво.
            В Солун също има сервиз
            За гаранционните коли е важно печатът в книжката, иначе аз лично не бих стъпил в нито един тук Моята книжка не беше попълвана в АИ, сметнете за какво става въпрос там
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
              Бобо, хората правят разлика между АИ и Серес
              При една такава, гърците са на супер ниво.
              В Солун също има сервиз
              За гаранционните коли е важно печатът в книжката, иначе аз лично не бих стъпил в нито един тук Моята книжка не беше попълвана в АИ, сметнете за какво става въпрос там
              Според мен и мойте наблюдения в Солун е истината
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

адското, за какво става въпрос, че трябва да ходим извън България за да са поддържани свястно колите ни....
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

не е гаранционна и наистина нищо вече не може да ме накара да стъпя във фирмен сервиз. ходих преди няколко пъти със старата 156-ца в АИ с мисълта "може и да са некадърници, но поне имат нужната техника и се надявам да е дуракоустойчива и да им казва: там има проблем, пипни това или онова", но вече се отказах от тази мисъл. затова сега разпитвам за друго обслужване. автомонтьорството не ми е силната страна, но не мисля че гърците са по сръчни, можещи и съвестни в работата отколкото българите (или поне някои от българите), напротив. точно такъв човек (вероятно не само един и затова разбих обслужването на части) търся тук и ще съм благодарен за мнението ви. въпросът е, че не само сръчност и съвестност са нужни, но и оборудване и не знам кой разполага.
                  Alfa Romeo 4C

Comment

Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
                    не е гаранционна и наистина нищо вече не може да ме накара да стъпя във фирмен сервиз. ходих преди няколко пъти със старата 156-ца в АИ с мисълта "може и да са некадърници, но поне имат нужната техника и се надявам да е дуракоустойчива и да им казва: там има проблем, пипни това или онова", но вече се отказах от тази мисъл. затова сега разпитвам за друго обслужване. автомонтьорството не ми е силната страна, но не мисля че гърците са по сръчни, можещи и съвестни в работата отколкото българите (или поне някои от българите), напротив. точно такъв човек (вероятно не само един и затова разбих обслужването на части) търся тук и ще съм благодарен за мнението ви. въпросът е, че не само сръчност и съвестност са нужни, но и оборудване и не знам кой разполага.
                    Ами кажи от къде си и ще ти кажа кой разполага
                    Не за друго ма тва в профила София но от Русе малко ме бърка?
                    sigpic

Comment

бихте ли споделили мнения за сервизно обслужване на 159 в София, къде и цени. Става въпрос за:
                      1. смяна на масла и филтри
                      2. компютърна диагностика на двигател и цялостна електроника
                      3. диагностика на ходова част, окачване и т.н.
                      4. реглаж на на преден и заден мост

с една дума всичко, което се прави регулярно, не ремонти
                      ходил съм при Румен, но той е отпуск сега. Той ми препоръча за реглажа човек в Дружба, ни и неговият телефон е изключен. Останах доволен от Румен, но това което прави беше само смяна на един въздушен филтър на 159-ката. не разбирам и не знам какво е нивото на техниката му за диагностика. Иначе после му закарах 156-цата и нямам забележки по ремонта и. сега е по-тиха от 159-ката дори.

това, което питам е препоръки за места, не само списък с места за гореизброените неща.

благодаря!
                      Last edited by vassil.tzanev; d.m.y г., 01:34.
                      Alfa Romeo 4C

Comment

благодаря!
                        Всичко може да се направи във Вантотрейд и Екстрийм сервиз (в последния неможе да се прави само реглаж преден и заден мост ) Ествественно че бих ти препоръчал моя сервиз но по добре колегите да го направят.
                        sigpic

Comment

Я вярно дай да видиме от какво точно е недоволен някой от Серес...!!!

за да може да оправиме нещата.
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

А адрес в Серес може ли някой да напише тук, понеже често минавам от там /по околвръстното де/ и искам да го разгледам.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 16:02.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              А адрес в Серес може ли някой да напише тук, понеже често минавам от там /по околвръстното де/ и искам да го разгледам.

Значи на връщане вместо да завиеш в дясно за бг на светофара, продължаваш направо за Солун на километър
                              е може би след светоффара от твоятя си страна - там са повечето сервизи и на бмв, рено мисля и.т.н., няма начин
                              да го изпуснеш.
                              156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
                              TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

Working...
                              X